Skip links

Asociați

Ionela Bîndilă

Ionela Bîndilă

Ionela este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, perfectându-și studiile universitare de masterat în cadrul Universității Titu Maiorescu din București.

Deși activează în domeniul executării silite încă din anul 2011, pasul decisiv spre acest domeniu a fost făcut un an mai târziu, când a început procedura de naturalizare a sa în poziția de consilier juridic în cadrul unuia dintre cele mai prestigioase birouri de executori judecătorești din țară. Experiența bogată dobândită pe parcursul anilor, dar și sprijinul acordat de maeștrii săi coordonatori au determinat o evoluție rapidă pe plan profesional, care a culminat cu promovarea examenului de admitere în profesia de executor judecătoresc în anul 2015.

După efectuarea stagiului și promovarea examenului de definitivat, a fost numită în funcție prin Ordinul Ministrului Justiției nr. 549/C/05.02.2018, moment din care a devenit asociat în cadrul societății profesionale în care și-a început activitatea cu ani în urmă.

În anul 2019 a acceptat provocarea de a se desprinde din sânul familiei profesionale în care s-a format pentru a pune bazele Societății profesionale de executori judecătorești Bîndilă & Gârbuleț.

Radu Gârbuleț

Radu Gârbuleț

Radu este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București, iar în perioada studenției a făcut voluntariat la ELSA București.

Și-a început cariera la B.E.J. Gonț, Panait și Asociații în 2016, unde a descoperit o mare parte din tainele executării silite, instrumentând un spectru larg de dosare.

A promovat examenul de admitere în profesia de executor judecătoresc în 2019, clasându-se primul pe țară și fiind numit în funcție prin Ordinul Ministrului Justiției 3421/C/19.08.2019.

Succesul lui se bazează pe abordarea pragmatică a soluționării cauzelor, concentrându-se asupra rezultatelor și atenției la detalii, urmărind să identifice de la bun început strategia cea mai eficientă, adaptată la nevoile fiecărui client. Pasionat de tehnologia informației, reușește mereu să plieze mijloacele tehnice după nevoia de modernizare a activității sale cotidiene.

Crede că succesul este atins atunci când oportunitatea întâlnește competența, acceptând ambiguitatea și prosperând în haos.